Accessoires zakelijk

Munt- en jetontester

Afrekeningssystemen zijn in het kantoorsegment niet meer weg te denken. De afrekeningssystemen »Compacte betaalbox« en »Modular Box« van JURA zijn optimaal afgestemd op de munt- en jetontester G13 van NRI.

Voor 17.00 uur besteld morgen in huis.
€ 240,- (ex BTW)

De munt- en jetontester G13 beschikt over een veilige muntproever met Multi Frequentie Technologie (MFT). Om de veiligheid te allen tijde te waarborgen, worden de munten door middel van drie paar spoelen en een optische controle van de diameter gecontroleerd. Naast het herkennen van munten is de munt- en jetontester G13 ook in staat om jetons te herkennen.

Prijs exclusief btw

 

Vragen? Bel 030 249 20 13 of mail ons.

SHOWROOM

Bekijk de Jura koffiemachines in onze nieuwe showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam.
Tel. 030 249 20 14

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-17.30 uur
za. 9.00-16.30 uur
zo. gesloten.
Parkeren voor de deur meestal mogelijk.

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Voor de zakelijke markt hebben we een eigen eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service. Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura voorzien wij van een vervangende machine bij reparatie.

Expertise

Onze verkoopsters kennen de ins en outs van het hele assortiment van buiten en kunnen u degelijk adviseren over de beste en meest kostenefficiente keuze voor uw organisatie.

Lease

Voor de zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om koffiemachines te leasen (herkenbaar door Lease optie aanduiding in het overzicht). U vindt de tarieven op de detailpagina van de machine.