Accessoires zakelijk

Compressor Cooler Pro

De Compressor Cooler Pro met melkbewaking maakt een perfecte indruk naast alle apparaten met twee molens. Het ruim bemeten reservoir kan maximaal vier liter melk bevatten.

Voor 17.00 uur besteld dinsdag in huis.
€ 1.080,- (ex BTW)

Bij de Compressor Cooler Pro van JURA staan het gebruikersgemak evenals de melk centraal. De frontdeur met geleiding vereenvoudigt het inschuiven van het volle melkreservoir, aangezien deze in een nauwkeurige horizontale positie kan worden opengeklapt. Een krachtige compressor-unit zorgt ervoor dat de melk tot een optimale temperatuur van 4°C wordt gekoeld, zelfs bij buitentemperaturen tot 32°C.

Inhoud waterreservoir
4 liter

Gewicht
18.5 kg

Formaat (B x H x D)
21 x 44 x 31,8 cm

Prijs exclusief btw

Vragen? Bel 030 249 20 13 of mail ons.

SHOWROOM

Bekijk de Jura koffiemachines in onze nieuwe showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam.
Tel. 030 249 20 14

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-17.30 uur
za. 9.00-16.30 uur
zo. gesloten.
Parkeren voor de deur meestal mogelijk.

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Voor de zakelijke markt hebben we een eigen eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service. Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura voorzien wij van een vervangende machine bij reparatie.

Expertise

Onze verkoopsters kennen de ins en outs van het hele assortiment van buiten en kunnen u degelijk adviseren over de beste en meest kostenefficiente keuze voor uw organisatie.

Lease

Voor de zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om koffiemachines te leasen (herkenbaar door Lease optie aanduiding in het overzicht). U vindt de tarieven op de detailpagina van de machine.