JURA Reparatie, Service & Onderhoud - JURA Amsterdam

Advies of vragen? 020 363 93 22070 205 56 31076 303 14 60030 249 20 13
of bezoek onze showroom aan de Stromarkt 15, Amsterdam

Openingstijden
ma. t/m vr. 10.00-17.30 uur
za. 9.00-16.30 uur
zo. gesloten

Reparatie, service & onderhoud

  • Op deze machines geldt een garantie van 12 maanden na aankoop. Deze fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie.
  • Wij kunnen u deskundig adviseren bij een defect en over een preventieve servicebeurt.
  • Wij hebben een eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service.
  • Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura, voorzien wij ze van een vervangende machine indien een defecte machine wordt gerepareerd.
  • Download onze tarieven voor service, onderhoud, reparatie

Inruil

  • Bij aankoop ruilen wij uw uw oude Jura Professional in. Vraag om de inruilwaarde op basis van bouwjaar (zichtbaar in serienummer) aantal gezette kopjes en technische status.

Onderhoudsmiddelen

 

Waarom Jura & Café del Mar?

Service

Voor de zakelijke markt hebben we een eigen eerstelijns onderhoudsdienst voor reparatie-service. Ook klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten bij Jura voorzien wij van een vervangende machine bij reparatie.

Expertise

Onze verkoopsters kennen de ins en outs van het hele assortiment van buiten en kunnen u degelijk adviseren over de beste en meest kostenefficiente keuze voor uw organisatie.

Lease

Voor de zakelijke markt bieden wij de mogelijkheid om koffiemachines te leasen (herkenbaar door Lease optie aanduiding in het overzicht). U vindt de tarieven op de detailpagina van de machine.